Snílek

Snílek

Anotace: ...

Ztrácím hlavu v oblacích,
jsem složitější než se zdá,
ale pokaždé v očích mých
najdeš to nejlepší, co se dá.

Dělám si srandu z vážných věcí
a vždy jsem tu, když potřebuješ
pomoc, politovat, podpořit a taky
obejmout, když je ouvej, však víš.

Mám své limity, které zahazuji
a překonávám, protože musím
navždy budu trochu snílek, co sní
o jiném světe, který je lepším.

Stačí mi jeden pohled abych si
uvědomila, že to nejdůležitější
na téhle malé planetě Zemi
stojí vedle mě a pevně mě drží.

I když se klepe zem a oblouhou
létají blesky cítím se v bezpečí,
pokud jsi tady, po mém boku,
doufám, že to tak i bude a vydrží.
Autor AngelLia31, 17.06.2021
Přečteno 172x
Tipy 4
Poslední tipující: Psavec, mkinka, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...kdo nesní, je smutný...milovat je nutný....;-)

18.06.2021 15:24:44 | Marten

Ať to vydrží.

18.06.2021 10:50:11 | mkinka

Děkuji :))

19.06.2021 18:49:26 | AngelLia31

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí