Bez hranic

Bez hranic

Anotace: ...

Přijede autobus
Ani nevíš kam odjede
Koupíš jízdenku za vlašťovkami
Protože nechceš už nikdy ke mně
Chceš jet za hranice

Chtěla jsem s tebou být
Šimrat tě na chodidlech
Ale ten tvůj věk
Ach

A já ustrašená malá holka
S nalakovanými nehty na moc bledou barvu
Než jsme oba měli nastavenou perspektivu

Mohla jsem já někdy udělat správný rozhodnutí?
Tu neomezenou volbu?

Být tak tím, co jsem ti chtěla dát
Nebát se ranních nevolností
Za to jakou přesnídávku posnídáš
Žít srdcem a ne tím co mi ten shora nechce dát
Nevláčet tě v mých hovnech
A touhami co sem neuměla popsat
Bez zášti jsem měla přemýšlet
Nad tím co by si chtěl i ty
Mé mládě bez hranic

A ty mě teď nenávidíš
A já mám dítě, co miluji
A není tvoje
Teda jmenuje se jako ty

Miluji tebe a mé dítě se jménem bez hranic.
Autor Lexisa, 18.06.2021
Přečteno 136x
Tipy 11
Poslední tipující: mkinka, Frr, Psavec, DonBirell, kudlankaW, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Text bez hranic, ironicky úsměvná vůně života :)

15.07.2021 09:21:11 | Ray Magini

Silná káva
a tys tak mladá

19.06.2021 09:39:45 | kudlankaW

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí