O životě

O životě

Anotace: O životě,ze života

1. Mraky mnohdy překrývají slunce,
štěstí si musíš vydobít,
v průzračné lesní tůňce,
nelze všechny problémy utopit.

2. Někdy je potřeba vyčistit vzduch,
někdy je lepší odejít,
nežli dělat zbytečný vzruch,
nesmíš se nechat pokořit.

3. Neklaď své city tam,kde o ně nikdo nestojí,
nechoď tam,kde po tobě netouží,
to co cítíš jednou přebolí,
jen ty sám si pomůžeš,víš co tě souží.

4. Stejně jako květiny žijí z vláhy,
tak já žiju z tebe,
je mnoho cest,různé životní dráhy,
jen ty víš kterou jít,aby ses dotkl nebe.
Autor paprsek, 15.03.2007
Přečteno 404x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí