Umění lásky

Umění lásky

Anotace: Touha po lásce

1. Přijď ke mně lásko a nauč mě správně žít,
přijď ke mně lásko a nauč mě pochopit,
že život není procházka růžovou zahradou,
že život není sen,ale boj o přežití
a tvrdou námahou.

2. Nauč mě mít sílu a bojovat dále,
překonat nesnáze a chytřejší být,
nevzdát se,i když budu mít namále,
pomoz mi sundat růžové brýle,nauč mě chtít.

3. Chtít dosáhnout patřičného vrcholu,
chtít zvednout se z bláta,dostat se nahoru,
nauč mě rozpoznat rub a líc,
podej mi pomocnou ruku,pojď mi vstříc.

4. Arogance,závist a zášť,
ukazují v dnešní době svou tvář,
v lidech chybí světlo,je v nich více tmy,
v lidech chybí láska,jsou na sebe zlí.

5. Bez tebe lásko je život bez života,
bez tebe lásko chybí v lidech dobrota,
bez tebe lásko nám chybí troška soucitu,
bez tebe lásko nám chybí uvědomění,
že skutečně jsi tu.
Autor paprsek, 15.03.2007
Přečteno 423x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí