*-*Letí chmýří z pampelišek

*-*Letí chmýří z pampelišek

Anotace: ~~~~~Vrtulníček~~~~~

 

 ---------------------

Letí chmýří z pampelišek
letí jako vrtulníček,
nad travou a nad keříčky
nad kaluže nad loužičky.
Na tom jednom vrtulníčku
pevně se drž,malý broučku
leť si malý,leť si,leť
a pěkně se sám proleť.

Ale brouček už se nudí
a taky vítr trochu studí,
roztáhne křídla a letí sám
zůstanu tady,tady to znám.
A vletí mamince do náručí
máma si vesele povyskočí,
já už mámo lítat nebudu
raději s tebou doma zůstanu.

I ty můj broučku,
kloučku…

-------------------
~~~~~

Autor Květka Š., 21.06.2021
Přečteno 97x
Tipy 5
Poslední tipující: Emily Říhová, Iva Husárková, Isla, Marten
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásný :-))

22.06.2021 03:50:29 | Iva Husárková

:-)))

24.06.2021 17:15:04 | Květka Š.

:-))

25.06.2021 04:07:46 | Iva Husárková

Pohádková :)

21.06.2021 19:09:01 | Isla

..děkuji

24.06.2021 17:13:30 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí