Alois Adámek.

Alois Adámek.

Anotace: Ze sbírky Kamarádům 2021.

Lojzíček by měl svátek.
Prababička vyprávěla,
že byl hodný bratránek.

To už je dávno.
Mě bylo šest
v očích mi žil její svět.

Tak, prastrýčku,
malá holka Ti tam přeje,
ať v nebi se krásně žije.

Prababička vzpomínala
a já báseň dala.
Pořád jsem holka malá,
co miluje a má ráda.
Autor mkinka, 21.06.2021
Přečteno 96x
Tipy 9
Poslední tipující: Amonasr, Iva Husárková, Psavec, Isla, Vivien, Frr, kudlankaW
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí