Co tělo ví?

Co tělo ví?

Sedím, koukám na film.

Ale vlastně jinde jsem.

 

Cizí v domě svém

kam patřit mám?

 

Tělo ví víc, co děje se.

mozek je zatím otupen.

 

Reset, zas přijde začátek. 

Přijde brzy ten divný den.

 

Kde, s kým a jak 

Nevím, to není jen sen.

 

Touha, vůně, objetí

Vnitřní něžné zajetí.

 

Hory, les a louky

Teplo dlaně. 

 

Úsměv

Oči 

Autor Protos1182, 23.06.2021
Přečteno 121x
Tipy 5
Poslední tipující: Iva Husárková, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí