*-*Když potom náhodou

*-*Když potom náhodou

Anotace: ~~~(*-*)~~

~ -----------------------------~
Na chvíli se ještě
v letní trávě posadíme
cvrkot kolem sebe
trochu uslyšíme
to když motýlí křídla
rozechvějí vzduch
roztřese se i pavučina
na chytání much.
Cvrčkové si dnes
svoje housle ladili
a berušky?
Ty z květu na květ
spěchaly.

A nám se v té trávě
moc pěkně sedí
a večer když se setmí?
To na nebe se hledí.
Hvězdami je nebe
celé poseté
tak si tu hvězdnou krásu
milenci užijte.
Když potom náhodou
hvězda dolů padá
přej si něco jiného.
Já tě mám přece
můj milý ráda.
Prozradíš mi své přání
i když se asi nikdy
nevyplní?
-------------------------
~~~~~~~~

Autor Květka Š., 23.06.2021
Přečteno 120x
Tipy 6
Poslední tipující: Emily Říhová, jenommarie, Iva Husárková, Jackyl, Frr
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ach máky... rudé vášnivé vlčí máky... důvod k životu :-))

24.06.2021 04:00:33 | Iva Husárková

:-)...když kvete celé pole je to krása...

24.06.2021 17:11:21 | Květka Š.

ano... krása... chtěla jsem napsat, ať máš zvlčilý den, Květinko, ale měj ho takový, aby se Tvoje srdce smálo :-))

25.06.2021 04:09:02 | Iva Husárková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí