Kouzelná

Kouzelná

V životě lidí ty chvíle jsou.

S jinými srovnáni prosté nesnesou.

 

Složitost chápání, dějů a citu

Někdo si zaslouží veškerý čas. 

 

Pro Tebe zdá se to třeba i divné.

Uvnitř však ukrýváš spoustu těch krás.

 

Na tváři znatelný úsměv se mihne

Jiný ten význam má potom čas. 

 

Krásná jsi, kouzelná a něco víc

Co, jenom co, říci tak víc... .

 

~☆~

Autor Protos1182, 24.06.2021
Přečteno 206x
Tipy 5
Poslední tipující: jenommarie, Psavec, šerý, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Emoce jsou základem poznání

24.06.2021 16:26:23 | Protos1182

...poznání bez emocí je nic...v lásce je emocí nejvíc...;-)

24.06.2021 14:33:22 | Marten

nádherné vyznání :-))

24.06.2021 03:41:45 | Iva Husárková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí