Svatojánský večer

Svatojánský večer

Za okny se modrá šero
rozsvěcí se první hvězda
voní tráva a prostor

Všude okolo nás
dopadají neviditelné nálože ticha
z detonací oněmuje neživé

Sedíme spolu
na nízké lavici
opíráme se o peřiňák
voní tmavým dřevem
nese lampu

Vyvoláváš ve mně
krásné dojmy
šeptám Ti je
hladím po vlasech
neuhýbáš

Tvůj pohled
široce otevřených očí
se zastavil jako srna v bezpečí

Dívám se jím do Tebe
po jakých cestách
kráčíš v myšlenkách
když poslední spoj odjel
a my zůstali zde
kde máme všechno

Autor Kaj, 24.06.2021
Přečteno 198x
Tipy 20
Poslední tipující: mkinka, Frr, Tomcat, jenommarie, Nikita44, Amonasr, šerý, Marten, Iva Husárková, Akrij8, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jo jo. To se pěkně čte. A ten závěr... excelentní*

24.06.2021 14:22:18 | šerý

...jo zdání ráje...pěkná je...;-)

24.06.2021 13:54:58 | Marten

Když se okamžik otiskne do věčnosti.Moc pěkná Káji

24.06.2021 11:44:35 | Akrij8

Díky, krásný den

24.06.2021 12:09:15 | Kaj

O svatém Jánu
neviditelné nálože ticha
z detonací oněmuje neživé

moc pěkné Kaji

24.06.2021 11:10:22 | Vivien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí