Kolikrát

Kolikrát

V hlubokém tichu příběhu bez konce
zkoumají pohled, stárnoucí strach.
Vzpomínkou doteku sami se matouce,
ožívá náhle v nich nářek a prach.
***
Minulé obrátí, zaseje, sklízí -
v důvěře zítřka, jež otvírá den.
Na prázdno objímá nechtěnou vizi,
v níž vadnou růže, samet a sen..
***
**
*
Kolikrát ještě můžu tě zranit,
abys odpustil..?

Autor kaaamiiii, 27.06.2021
Přečteno 160x
Tipy 10
Poslední tipující: Emily Říhová, Eru Alonnar, Iva Husárková, Psavec, šerý, Frr, Krahujec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí