*-*Víla kvete do krásy

*-*Víla kvete do krásy

Anotace: ~~~~~~~~~~~~

----------------------
Víla kvete do krásy
ať třeba padaj trakaře
při takovém nečase
se schová i v komoře,
tam zaleze si do koutka
a pak se rozhlíží
tam vidí...
samá pochoutka
vždyť já jsem ve spíži.
Potom jen tak vykoukne
kuchařku požádá
že miluje palačinky
hned pár jich spořádá
a já už smažím desátou
a mažu tvarohem
víla mi poví „promiň”
a dál sedí za stolem.

Potom dělá
prosím,prosím
můžu ti něco říct?
S marmeládou je zkusím
a pak už nechci nic.
Vybrala si jahodovou
meruňkovou,malinovou
a pak se mi ztratila
jako moje palačinky
víla tu snad ani nebyla,
asi se mi o ní zdálo
nebo se o nich povídalo
v televizi,v rozhlase
o vaření o kráse,
jak ale dělám palačinky
pár vždycky odložím
víla si na nich pochutná
já to dobře vím
já ji i vidím...

------------------------

~~~~~~~~~~~~~

Autor Květka Š., 27.06.2021
Přečteno 155x
Tipy 13
Poslední tipující: Emily Říhová, mkinka, Iva Husárková, Jackyl, Marten, Frr
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí.

29.06.2021 00:29:46 | mkinka

mňam!:) chutná, a moc!

28.06.2021 08:06:56 | Sonnador

:-)...tak to jsem ráda.

28.06.2021 14:37:19 | Květka Š.

S něhou a láskou darovaná nejen víle, ale nám všem. Prosím si ostružinovou se šlehačkou. Předem děkuji :)

27.06.2021 22:41:36 | Jackyl

Ano...už ji dělám,tak dobrou chuť.

28.06.2021 14:35:40 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí