Nářek novorozeňat.

Nářek novorozeňat.

Anotace: Bloudíme a očekáváme.

Bloudíme a očekáváme.
Bloudíme a toužíme po světle.
Jsme tady.

Je tu světlo, ale není tu láska.

Víme, že světlo je láska,
ale my jsme jen ve světle - a bez lásky.

Kde to jsme?
V temnotě světa.

Už od narození se v tom učíte žít,
poslouchat, ochutnávat a přežít.

Vždyť pokud láska není,
minete se i ve znamení.

Ať ten, kdo Vás stvořil, při Vás stojí.
A přijme Vás i podobojí.

Protože to, co Boha bolí je to,
že v lidské lásce, bez Jeho lásky,
jste lidmi stvořeni.

A hromy bijí...
Autor Bindig, 28.06.2021
Přečteno 140x
Tipy 8
Poslední tipující: Iva Husárková, mkinka, šerý, Frr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kdyby tam nebylo to slovo na Bé a ty věci k němu, bylo by to skvělý :)

28.06.2021 16:26:43 | Ray Magini

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí