Ostrov a most

Ostrov a most

Uprostřed neznáma

o němž se netuší

Ostrůvek malý

ztracen tam leží. 

 

Porostlý stromy

kvítím a travou

Uprostred temnot

sopečná zář

 

Legendy říkají -

mosty z něj vedou

Pochopit musíš

mapu jen slepou.

 

Z ostrova duhové

mosty jen vedou.

Jen najit slunce

Osvítit most.

 

Může být žlutavé

zlaté či rudé.

Tak každá barva

jeden je most.

 

Za hranou ostrova

slunce lze nalézt.

V temnotu učinit 

musel jsem krok.

 

Po mostě kráčím 

tu barvu neznám

Po těle vnímám

Hřejivý dech

 

~☆~

Autor Protos1182, 02.07.2021
Přečteno 104x
Tipy 7
Poslední tipující: Emily Říhová, Frr, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí