Můj

Můj

Anotace: je můj

Vesmír je můj
všechen darem od Boha
stůj, noho, sluj
příčetností, proboha

nevíš, oč jde
budiž, není o čem psát
když ti dojde
nech si o mém jmění zdát

prezidenti
diktátoři, lídři stran
co ví děti
nevíte vy, tušil Kain

z konce světů
doléhá zpěv hymnu chvál
VIP skeletů
aniž stál bych opodál

podělím se
s vámi všemi, žádný strach
za věž v Pise
vyměním svůj hvězdný prach

oč tu běží?
úplněk mi zůstal sám
nad tou věží
postcovid-poem skládám

z vizí E. eM
a Bé Gé, i dalších es
puzzle last game
svůj vesmír, ten zbylý, yes?
Autor Petbab, 02.07.2021
Přečteno 194x
Tipy 12
Poslední tipující: Amonasr, Marten, šerý, Frr, Psavec, praetorian, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ještě jsem se ráda vrátila.

14.10.2021 07:08:45 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí