V ulitě

V ulitě

Před světem schoulená v ulitě,
bloudí dívka po světě.
Volání o pomoc neslyší,
nikdo na této planetě..
Zdobenou ulicí světlem z lamp prochází,
tváře zalité chladnoucími slzami,
nic krom vlastního stínu nenachází,
nohy těžknou jak brodili by se dunami.
Kéž každá kapka slzy,
která dopadne na zem,
stala se k návratu domů návodem.
Dívku však strach pokaždé zhostí,
ohlížet se za svou minulostí.
Autor Soliteria, 07.07.2021
Přečteno 196x
Tipy 5
Poslední tipující: Frr, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Silná báseň.

07.07.2021 21:04:54 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí