Jak

Jak

Anotace: ...

Zavolej mi a řekni mi jak

chutná ten ramen na který jsme spolu nešli

nechceš číst Předčítače, protože sem ti ho dala já

zní The Maine když na mě nechceš myslet

přežiješ jít do práce a nemyslet na to, kde jsem ti schovala nanuk, aby se neroztekl

Byla jsem a budu
Včera i v podzimu v pozoru
Ty zraněný a já připravená
Na černější oči s otrockým bolem
Dvou malátných mladých duší
Autor Lexisa, 08.07.2021
Přečteno 116x
Tipy 8
Poslední tipující: mkinka, Frr, kudlankaW, šerý
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mé gusto. "Jak" v kornoutku šelestící poezie* Rád jsem si nahlédl.

08.07.2021 03:38:47 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí