Blesky

Blesky

Slunce když zapadá

zvláštní má záři

Paprsky jeho

kouzlí pak v tváři.

 

Po mracích šedivých

rudá a zlatá bezi

Osvítí základny

bouřkových věží. 

 

Pod mraky rodí se

barevná stuha

V kapiček proudu

tvoří se duha.

 

Záblesk

Již duní vzduchem hrom.

Světelný meč,  druhý

po mracích v barvě letí. 

 

Barevné proudy

i proudy vod.

Kochat se pohledy

na vlnách plout.

 

~☆~

 

Autor Protos1182, 09.07.2021
Přečteno 142x
Tipy 5
Poslední tipující: Emily Říhová, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zejména se mi líbí. ..V kapiček proudu tvoří se duha.

09.07.2021 08:46:35 | mkinka

Děkuji, mám bouřky rád

09.07.2021 08:58:53 | Protos1182

Rádo se stalo.

09.07.2021 09:17:09 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí