Skryté krásce

Skryté krásce

Na pláži sedíš

vítr Ti vlasy cěchrá.

V písku tom jemném

vlnka Ti nohy lechtá.

 

Pozvolna slunce 

do vln se noří. 

Slyšíš?

Jak žhavé slunce šumí?

 

Paprsky posílá,

pozdravy z dáli.

Do vln se noří 

myje svou tvář. 

 

Ráno se Krásko

vynoří čisté 

A jasným světlem 

skropí Tvou tvář. 

 

Sklenici vína

dobrého si dej.

Slunce je slunce,

děj se co děj. 

 

~☆~

Autor Protos1182, 14.07.2021
Přečteno 136x
Tipy 5
Poslední tipující: Emily Říhová, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí