*-*Já ti moje milá

*-*Já ti moje milá

Anotace: ~~~~~~~~

 

----------------------
Já ti moje milá
na housle budu hrát
neboj,já se naučím
přestaň se už smát,
Paganini nebudu
na to si netroufám
možná jako Carusso
ti lásko zazpívám.
Vím,taky mi to nejde
tak zapni gramofon
a dej tam LP desku
značky Supraphon
a nalejem si vína
každému dvě deci
budeme si povídat
třeba do noci.

Z gramofonu valčík
ozval se příjemně
ty mě vyzveš k tanci
tváříš se tajemně
pak dozněly ty tóny
až z Vídně valčíku
a mně se asi zdálo
žádáš mě o ruku.
A já ti povím "ano"
i když teď dobře vím
že brzy vyjde slunce
ze snu se probudím
a hned si pustím rádio
už víte co tam hráli?
Valčík to ale nebyl
vím,ten byste mi přáli.--------------------------

~~~~~~~

Autor Květka Š., 16.07.2021
Přečteno 91x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...hráli právě "láska je tu s nami, buďme s ňou"...od Peťi Náďe...;-)

16.07.2021 23:21:10 | Marten

...pěkná písnička a já děkuji. :-).

17.07.2021 14:07:51 | Květka Š.

Moc jsi mě potěšila. Báseň mě uvolnila. Děkuji za ní.

16.07.2021 18:01:24 | mkinka

Jiťo,to jsem ráda... :-)

17.07.2021 14:09:54 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí