CO PŘICHÁZÍ S DOBOU

CO PŘICHÁZÍ S DOBOU

Anotace: Uvědomila jsem si to.

CO PŘICHÁZÍ S DOBOU

Vždycky jsem chtěla být nejlepší ze všech.
Abych mohla být na sebe hrdá..
Ale cesta životem je nelítostná a neodmyslitelně tvrdá.

Vždycky jsem chtěla žít jaký chci život.
Abych mohla být po jeho trvání šťastná..
Ale skutečnost jako fantazie není tak snová a krásná.

Vždycky jsem chtěla mít ve všeličem štěstí.
Abych mohla svou životní cestou projít lehce..
Ve snu i tomu tak je, ale skutečnosti se nechce.

A teď když jen chci mít hodnýho tátu.
Aby můj domov byl o trochu bezpečnější..
Srovnala jsem si to v hlavě, a už vím, co je nejdůležitější.

JÁ ONEMOCNĚLA JSEM POVRCHNOSTÍ, TOU CIVILIZAČNÍ CHOROBOU.
Autor Turmalina, 23.03.2005
Přečteno 270x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí