*-*Pak švitořit začali

*-*Pak švitořit začali

Anotace: ~~~~~~k~o~s~~~~~


---------------------
Pod strom zaletěl si kos
botky neměl,létal bos,
vtom zaslechl sýkorku
jak si zpívá na dvorku.
Zapípal ji,sýkorko,
na dvorku tam je horko,
zaleť ke mně pod osiku
najdeš tady pár červíků.
Pak švitořit začali
další se k nim přidali,
přihopsali tam i vrabci
ti jsou pro každou legraci.
Co našli hned zbaštili
bříška se jim plnili,
pak na ně pes zaštěkal
všechny ptáčky vylekal.
Frrr.
A teď už jsou mezi listím
tam si je i vrabec jistým,
dole pořád štěká pes
mít tak křídla tak se vznes.

Jo,tlapkami by mávali
ocáskem by směr dali,
kdyby na ně mňoukla kočka
hned by spadli jako hruška.
Lepší pro psa kočku honit
než-li v hrušce vrabce lovit,
pes si štěkne,byl bych cvok
já jsem hafan,hop a skok…
------------------------
~~~~~~~~~~~~

Autor Květka Š., 18.07.2021
Přečteno 108x
Tipy 5
Poslední tipující: Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jejda! To je nádhera.

18.07.2021 16:29:25 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí