NECHÁM TĚ CHODIT NABOSO

NECHÁM TĚ CHODIT NABOSO

Anotace: ...

 

naučím tě chodit naboso
vím že to nemáš ráda
nechám tě všude chodit první
budu ti krýt záda

 

dovolím ti smát se mi
když se poleju kávou
nechám tě zničit svou komfortní zónu
nech si to projít hlavou

 

večer býváš nebezpečná
vnímám všechny ty náznaky
na stole ruské vejce v aspiku
a v něm zapíchlé nunčaky

 

Autor Šimon Sáva, 20.07.2021
Přečteno 142x
Tipy 10
Poslední tipující: Marten, blues, Sstano, Iva Husárková, Frr, Psavec, J's .., mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí