*-*Tak co si asi počnete

*-*Tak co si asi počnete

Anotace: +~~~~(:-)~~~~~

---------------------~
Bzum,bzum,bzum
dnes komáři se ženili
bzum,bzum,bzum
že kapku vína neměli
tak šťávu z višní cucali.
‭‬Pak je křídla
neunesou nad trávou
s plnými bříšky
komáři vždycky upadnou.
Bzum,bzum,bzum
dnes plná bříška máme
a proto nelétáme
bzum,bzum,bzum‭…‬.
Tak co si komáři asi počnete
vždyť vy se z místa nehnete,
‬dejte si komáři závody v běhání
splaskne vám bříško,
‬to vás zachrání.

Ale,
‬nám komárům se nechce běhat
raději budeme odpočívat,
‭‬lítat budeme třeba za týden
teď se ještě z višní opijem.
Pak sedí komáři pod višní
na svá plná bříška jsou pyšní.
‬To se nám málokdy podaří,
‭‬bzum,bzum,bzum
chválí se opilí komáři.
My nejsme krvelační
vidíte,
‭‬nám stačí i šťáva z višní.
‭‬Slyšíte‭?
Bzzzzzzzz
aspoň někdy,bzzzzz

Opravdu‭?***‬Plác‭…
........................
~~~~~~

Autor Květka Š., 21.07.2021
Přečteno 100x
Tipy 8
Poslední tipující: Iva Husárková, Jeněcovevzduchukrásného, Psavec, Frr, mkinka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

v noci mě džognul do ramene bzum bzum bzum a tak to červené byla šťáva z višní? :-))

22.07.2021 02:37:17 | Iva Husárková

No snad ano...i když jeden nikdy neví :-))

22.07.2021 15:40:22 | Květka Š.

stejně, když vidím jeho dlouhý nohy, teda její, jde na mě husina... he hahááá Husina... krásný den, Květinko :-))

23.07.2021 03:50:04 | Iva Husárková

Jé. Líbí.

21.07.2021 15:27:09 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí