.

.

Když se na chvíli zastavíš, na chvíli zadíváš,
nejspíš si všimneš toho jak se to vše rozpadá.
Možná to teď nevnímáš, ale když se zamýšlíš,
Třeba to uvidíš, jdeme zkratkou do pekla!

Vyzýval jsem bohy, ať mi dají znamení,
asi jsem si naběhl, sebrali mi zázemí.
Všechno se to rozpadá, izolepa nedrží.
Zas tu stojí sám, na tom nádraží...
Autor NPPPP, 29.07.2021
Přečteno 116x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vždycky je cesta do ráje , jen najít vnitřní mír a pak to jde. Nadechnout se a zase jít.

29.07.2021 10:49:53 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí