*-*Plavek přehlídka

*-*Plavek přehlídka

Anotace: ~~~~~~(o!o)~~

------------------
Teplé jsou noci teplá jsou rána
v poledne slunce hoří
schovat se do stínu zaplavat si v moři
v řece či v potoce v bazénu u domu
k obědu zmrzlinu,
o tobě léto se básně tvoří
i když se z propisky
brzy kouří.
Plavek přehlídka
plavčíků hlídka skočit si do vody
třeba z věže o tom sní každý
na dece pod stromem klidně i vleže,
pak studené pivo voda limonáda
a tím krémem chladícím
namažeš mi záda.
A to já moc ráda.
Doma jsou větráky teplo i průvan
pitný je režim
vodou se nalévám
od toho průvanu záda bolí
to léto do slunce stále se strojí,
pak přijdou lijáky
bouřky kroupy taky
trochu se ochladí dýchat se dá.
A pak...lepší je nálada
za spálená záda.
--------------------
~~~~~~

Autor Květka Š., 31.07.2021
Přečteno 87x
Tipy 7
Poslední tipující: mkinka, šerý, Frr, Psavec, Marten
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je super.

02.08.2021 17:04:09 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí