Hrajeme...

Hrajeme...

Krádu si tvou nevinnost 

kapky v nás jen plují 

jsou hříchem zmrzlé na kost

co zázrak tají.

 

Viš že nic nebolí 

jak nedosněna láska 

jen zpívej cokoli 

jsi víc než neprohrává sázka.

 

Tak si dal hrajeme 

na kočku a myš

  po kousku krademe 

než se víc nedozvíš ...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Autor Radek.oslov.Šafárik, 01.08.2021
Přečteno 125x
Tipy 6
Poslední tipující: Guldrun, šerý, mkinka, Psavec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí