Stuha

Stuha

Za deště i slunce svítí 

Mraky barví do zlata.

Pod nimi se duha vine

Na barvy je bohatá.

 

Jedna, druhá,  jářku třetí 

Kdopak jí tam posadil?

Tohle ale nikdo neví,

jiný by si přisadil.

 

Kdo, a nebo co je duha

pod mraky co stalo se?

Není jako jiná duha

barevná ta krásná stuha.

 

Ptej se slunce, odpoví ti

Ptej se kapek, poví své.

Kdo chce duhu najít svojí 

hledí v dešti do nebe.

 

~☆~

Autor Protos1182, 04.08.2021
Přečteno 107x
Tipy 7
Poslední tipující: Emily Říhová, Iva Husárková, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí