Cvičení

Cvičení

Mimo všechny meze imaginace
Mimo všechny názory a spílání
Zavalen záchvatem nesmyslné práce
Pozoruji zpomalené stmívání
Ano hrozba kapky sladce
Promlouvá k mému snění
Není na prošlapané kladce
Sladké zmámené lhaní

Tatranky, Horalky,Římanky,
Svlečení, Nahé, Nehodné.
Říkanky,
      Říkanky,
            Říkanky - Těhotné.

              25.3.1986

Autor Jan Kacíř, 06.08.2021
Přečteno 175x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, šerý, paradoxy, Rozmarýna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí