... korporátna údiareň

... korporátna údiareň

Vy krásna slečna
s jemnými črtami
na tridsiatom poschodí
v najlepšom veku na vydaj
kráčate po chodbe
so smutnými očami
so slabnúcou nádejou
že raz to bude fajn

V korporátnej údiarni
vyhorených snov
šlapete z porady na poradu
vtipy šéfov plno prázdnych slov
na budúcnost staviate sa do radu

Vy krásna slečna
s krehkou dušou
ďaleko od detstva
maminých koláčov
na krku kľúčik zabudnutý
od všetkých snov a palácov

Len spomeňte si princezná
ako miloval vás život
a všetky dvere otvorte
bez strachu a náruživo.
Autor Sstano, 07.08.2021
Přečteno 189x
Tipy 18
Poslední tipující: klokotá, Amonasr, šerý, Marten, Vivien, mkinka, Frr, kudlankaW
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

korporátní hřbitovy semelou vyflusnou a seberou duši pokud nějaká zbyla v tělech ,svět žraloků a to urážím ještě žraloka jeden starej druh po miliony let nezměněn.) škoda pěkný slečny ve vymývarně mozků ale nejen tam

08.08.2021 10:45:21 | xoxoxo

Souhlas tichý, Denis
Marty o dvě dekády

08.08.2021 21:35:44 | kudlankaW

Hodnotenie STtano

07.08.2021 14:35:09 | kudlankaW

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí