Povídám si

Povídám si

Anotace: Bráška

Vítej bráško, už dlouho jsme spolu nemluvily.

Já, no ještě žiju, šak znáš to.

Někdy si taky myslím že mrtvý jsem už chvíli.

Ale zas tak snadno nevzdám to.

Popravdě štveš mě, že stále jsi stejný.

A já na rozdíl od tebe čím dál víc jen starší.

Vypadám už směšně, šedivý a kila přibívají.

Přestávám vnímat čas jak roky běží stále další.

Slíbil jsem ti "budu žít i za tebe" to ale nevěděl jsem.

Kam cesta mě zavede, osud nepřelstil jsem.

Dobře vím jak někdy se mi směješ.

Co provedl jsem si vždy odskáču.

Moderní je říkat vyhořel jsem.

Ale i tak nad sebou nepláču.

A co vlastně ty a Jana.

Jistě počkala si na tebe.

Někdy se i těším až budu s váma.

Ale nějak nechce se mi do nebe.

A příště až se zas uvidíme.

Chci po tobě pár informací.

Jak teplo je u vás v létě, zimně.

A zdá dostatek je tvrdých matrací.

Autor Eru Alonnar, 12.08.2021
Přečteno 147x
Tipy 13
Poslední tipující: gallatea, Emily Říhová, Frr, Psavec, Iva Husárková, Isla, šerý, paradoxy, mkinka
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zaujala...tiez som zvykla viest taketo rozhovory...ale uz ho nechavam v klude spat

28.09.2021 23:35:26 | gallatea

Jednou za čas se tomu prostě nebráním.
Ono zapomenout se totiž nedá..
Děkuji za zastavení

29.09.2021 02:06:50 | Eru Alonnar

Takový posmrtný dialog. Hm, je mi to vlastní a "povědomé." Co člověk měl a neudělal, nebo co člověk udělal a neměl.
Pěkné, Eru.

12.08.2021 08:48:14 | šerý

Díky. Jsou to takové večerní rozpravy při sklence vína a vodní dýmce.

12.08.2021 21:14:04 | Eru Alonnar

Ach ...jak blízké téma mému srdci

12.08.2021 07:22:03 | Alice Ptáčková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí