Cíl... (ne však konec cesty)

Cíl... (ne však konec cesty)

 

 

Den už zbledl, slunce spadlo za domy,

dál však kráčím ulicemi – bezcílně,

a začíná už chladno být, jdu a nevím kam,

jako bych neměl kde snít, kol nic nevnímám,

snad přestanu někdy jen tak jít

a zastavím se, zašlápnu nedopalek do hlíny

a řeknu si: ,,Tak tady chci být.“

 

Tady snít, žít i zemřít...

Autor Barbuch S. D., 13.08.2021
Přečteno 105x
Tipy 7
Poslední tipující: Pittoresque, mkinka, Isla, Iva Husárková, paradoxy
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

líbí!

18.08.2021 13:08:49 | Pittoresque

Vědět, kde zapustit kořeny . Líbí se mi.

13.08.2021 09:27:06 | Isla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí