Chobotnice (tohle fakt není báseň)

Chobotnice (tohle fakt není báseň)

Anotace: (Jestli za tohle dostanu 20% tak je to hodně - viz. v mém zmateném světě, kde čas bohužel není nafukující jsem ztratila inspiraci v tramvaji - zn. Vrátí se?...)

Můj život je na velké, hliníkové lžíci,
kterou právě s brekem podávám chobotnici.
Ten život...
Žere ho, chroustá ho a přežvykuje.
Žere ho proto, že v něm nikdo nemiluje.
Kdybych bývala byla tvou lásku opětovala,
ta šeredná chobotnice by můj život neschroustala.
Ten život...
A chobotnice? Ta plna je už a přesycená.
Tak hodně klesla bez lásky života mého cena.
Ten život...
A láska? Možná podlá, legrační maska.
Ale krásná...
Autor Livie, 15.03.2007
Přečteno 1096x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A láska? Možná podlá, legrační maska.
Ale krásná... a nevyzpytatelná. Pěkné.

22.03.2007 12:15:00 | Memories

Pěkné...Zajmalo by mě, co tkhle s chutí sežralo můj život....No, nic. Dávám za sto a těším se příště.

15.03.2007 23:27:00 | Sophia

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí