*-* Jede motorák

*-* Jede motorák

Anotace: ~~~~~:-)~~~~

 

---------------------------~
Jede vláček motoráček
rovně nebo do zatáček
kolem skalky,záhonku.
Skoro přejel housenku.
Pak zajede do zelí
i tam housenky čekaly
nastupovat honem,honem
pojedeme do kedluben.

Kdo si lístek nekoupí
před kurníkem vystoupí
tam revizorku vidíme
té slepice se bojíme...
Zob,zob jenom pohrozila
ty bez lístku polekala
načerno už nejezdí se
raději dřív vystoupí se.

Na housenky,neplatiče
bude čekat vždy slepice.
A zakdáká basta
bude to fakt bašta.


---------------------
~~~~~~~

Autor Květka Š., 19.08.2021
Přečteno 119x
Tipy 14
Poslední tipující: jenommarie, Frr, Jeněcovevzduchukrásného, Iva Husárková, Fialový metal, paradoxy, mkinka, Medved23, Marten
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná zahradní trasa..plná dobrodružství. Pěkné *:))

29.08.2021 21:41:05 | jenommarie

to je roztomilý...

19.08.2021 21:32:54 | Sonnador

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí