Jako ve filmu

Jako ve filmu

 

 

zpočátku filmově romantický vztah
stejně končí
spaním na gauči
 
zítra brzy vstáváš do práce
a tak si vybírám
nevrzající parkety 
když si jdu pro pivo
 
když ponocuju
 
našlapuji do tvého snu
 
bříška chodidel se sotva dotýkají
podlahy
(vypadám při tom jako debil)
neohrabaně občas dupnu za hranice
 - za povolené prahy
 
s láskou 
s citem 
našlapuji do tvého snu
o návratu na začátek
k první
no i když spíš ke druhý a třetí
klapce
 
 
(V Plzni, 19. 8. 2021)
Autor OpilyJohn, 19.08.2021
Přečteno 159x
Tipy 19
Poslední tipující: Jan Kacíř, Jeněcovevzduchukrásného, kudlankaW, Frr, Kett, blues, Iva Husárková, Vivien, Marten, mkinka, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Parádní čtení! Zdraví Tě bývalý dlouholetý obchodní ceSTujicí kudlak M

30.08.2021 11:45:25 | kudlankaW

perfektní!

19.08.2021 21:27:28 | Sonnador

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí