Mišulka

Mišulka

Anotace: Má nej kámoška..... jen takový malí dílko za to jak moc jí mám ráda....slabší ráda přiznávám...

Oči jako dvě hvězdičky,
a velmi ráda má kytičky.
I svého králíčka
a je to moc hodná holčička.

Má nejlepší to je kamarádka,
co nebere nikoho moc zkrátka.
Její rty jak zralá jahoda,
a to není žádná náhoda.

Každým okamžikem
srší samým vtipem.
Ona snad ani nudit se neumí,
to spíš znovu se narodí.

Postavu té nejlepší modelky,
a sluší jí snad i montérky.
je to opravdu holka ze všech nej
a každého kluka kárám buď na ní hodnej.
Když radu hledá, u mě najde.
i když třeba slunko zajde.

:))
Autor Darsie, 23.03.2005
Přečteno 316x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí