Proooč???

Proooč???

Anotace: Velmi známá tio otázka...

Proč jen v srdci žal mám?
Proč vše co můžu každému dám?
Proč občas někoho trápím?
Proč každému vše i s úroky vrátím?
Proč je život takovej?
Proč radši než bolest bych snesla bych koláč makovej?

Proč jiná než ostatní jsem?
Proč sním každičký den?
Proč smrt je naším prokletím?
Proč do pekla se proletím?

Proč nemám se komu svěřit?
Proč nemůžu se s nikým měřit?

Proč?- To je život...
Autor Darsie, 23.03.2005
Přečteno 287x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí