Pozdravení

Pozdravení

Anotace: Z šuplíkové sbírky Kamarádům 2021.

Pozdravení z vlaku zasílám.
Cestuji a myšlenkou se usmívám.
Ty myšlenky jako miminko pochovám.
Žít v skrytu duše drahokam.
Zastavení a sebe uzdravení přijímám.
Jedna báseň půjde po kolejích
do dalekých tratí.
Všichni jsme děti.
Víra v nekonečno letí.

Kosmické slunce,
ať dobře je Ti.
Znáš nejedno tisíciletí.
Více významů
neposkládám ve věty.
Myšlenka silnější
jako dráha komety.

Nepotkali jsme se dříve?
Já a Ty.
Vybočuji .
Dělám přelety.

Potkala mě duha.
Výbuch krásných emocí.
Tak putuje báseň
a má cíl,
co v nebi můj výkres duše
tiše a tiše zachytil.

Možná ze mě mluví víla z víl.
Vlak zastavil.
Poříčany.
Vystupuji. Vím.
A z duše báseň připravím.
Dám mír.

Úsměv i teplo zřím.
Líbám slova.
Smím a smím.
Autor mkinka, 28.08.2021
Přečteno 136x
Tipy 12
Poslední tipující: Fialový metal, Amonasr, Linna, Protos1182, Psavec, Medved23, Frr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...a na konci duhy poklad! hezoučký... pusa letí:):*

28.08.2021 19:26:51 | Sonnador

Děkuji Ti. Moc a moc.

28.08.2021 19:34:03 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí