Medvedíky

Medvedíky

Anotace: Tuhle půvabnou básničku - před 40 lety - mě učil táta.

Poza stromy
poza kríky
hrali sa
tri medvedíky

Ako včera
tak aj dnes
rozosmiali
celý les

Keď sú
medvedíky hladné
mamička
si ku ním sadne

Dá im papať
sladkú kašu ako med
medvedík
ju spapá hneď
Autor Anny, 23.03.2005
Přečteno 437x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí