Smíření

Smíření

Zas hlavou svou bloudím,
ta zákoutí snad ani nepoznávám.
O kousek jistoty loudím,
neúspěch stále nepřiznávám.

Věk není jenom číslo prázdné,
jsou z něho cesty v mysli vyryté.
Nelituji však cesty žádné,
byť často bývaly tak složité.

Beztak je prach času schová,
postupně všechny přede mnou.
Já nebudu je hledat znova,
jen zapomenu většinou.
Autor petrzal, 31.08.2021
Přečteno 148x
Tipy 11
Poslední tipující: Emily Říhová, šerý, Dejvis, Fialový metal, J's .., Marten, paradoxy, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Báseň oslovila.

31.08.2021 13:14:29 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí