*-*Z růžové zahrádky

*-*Z růžové zahrádky

Anotace: ~*~*~~~~~~*~*~

 

~-------------------------~
V noci……..
jsem jako z pohádky
z růžové zahrádky
při svitu měsíc
já zouvám střevíce.
Růži si utrhnu
do vlasů ji připnu
jak víla vlním se
v bocích i v pase.
Jen hvězdy smějí se
jak ve tmě vlním se,
poslaly hvězdný prach
já z něho kýchám.Ách.
Pak se zas zatočím
v trávě si poskočím
stříbrný hvězdný prach
září mi na řasách.

Růže mne navoní
měsíc se ukloní,
v poupatech motýl spí
o motýlí lásce sní.
Vánek ten hvězdný prach
rozfouká po kytkách
v celé mé zahrádce.
Jsem přece v pohádce.
Pak ráno mi nadělí
sluneční svítání
teď všechno třpytí se
ve slunečním jase.
Najdu své střevíce
už nevlním se více
nejsem víla rozpustilá
ráno jsem se
ze snu probudila...

´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´
~*~~~~~~*~

Autor Květka Š., 14.09.2021
Přečteno 150x
Tipy 10
Poslední tipující: Fialový metal, jenommarie, Psavec, Marten, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Z květů tvé zahrádky
jsi jako z pohádky **ST ;)
Moc krásné růže.

14.09.2021 18:40:12 | jenommarie

Už před lety jsem ji hodnotil.

14.09.2021 18:02:31 | Psavec

To je nádherné, zlatíčko. Všechno hladí. Moc děkuji za ní.

14.09.2021 16:57:06 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí