O lásce a jiných podivnostech

O lásce a jiných podivnostech

 

 

ptal jsem se jí, zdali mají včerejší den

odpověděla mi, že prodávají jen sen

co je mi po snech, vždyť mám své

do včerejška chci se vrátit

a vzít zpět slovo své

 

to už prý nepůjde

vyřčená slova jsou jako cejch

do kůže vypálený

a stejně tak, co peklo schvátí

ani čas už nenavrátí...

 

(láska někdy bývá, jak čertovo divadlo

zatahuje se opona

konec hry

fraška)

 

 

Autor Barbuch S. D., 15.09.2021
Přečteno 154x
Tipy 9
Poslední tipující: mkinka, Psavec, Fialový metal, Marten, petrzal
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Fraška,drama,komedie...hlavně ,že se pořád hraje:-)

15.09.2021 17:38:08 | Alice Ptáčková

...přímo lidská tragi až komédie...;-)

15.09.2021 15:41:34 | Marten

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí