V souladu

V souladu

Noční běs – černě leskne se v rozpuce dětského snu,

deštivé slzy – potoky děsivého projevu.

Zimou, strachem a předtuchou tělíčko klepe se,

třesavě otáčí vzpruhou těla – marně však hledá úsvit dne.

 

Nádech, výdech – slyšíš syčivě tiché hlasy,

bolestný výkřik živí ty masy.

Lapání po dechu – uvěznění s tebou sápou se bez naděje do kopek stínů,

bolestivé kašlání – rudé kapky krve tisíců.

 

Jenom sténáš – nikdo neslyší tvůj marný vzdor,

marně se snažíš dovolat své pomoci – tvoje plíce ztrácejí prostor.

Ruce od krve, mysl od strachu, dech z chladu,

ale nemusíš se bát – vše je v souladu.   

 

Autor Tristis, 15.09.2021
Přečteno 173x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, Fialový metal
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

VŠE co BOLÍ musí jít VEN
Palec nahoru za ODVAHU
I krásu pojetí
DÍKY moc VFM

16.09.2021 12:25:04 | Fialový metal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí