Nová vláda

Nová vláda

Anotace: Inspirace současným stavem politiky a Michelle.cz

Vy plné portmonky.
Vy pyšní nabobi.
Vy prázdné nádoby.
Vy chytří na koni.

Vy tlustí vepři,
práce vám nevoní,
však žerete za tři.

Vy znova falešně,
s poddanou čeládkou,
chcete být bratři?

Na věčné časy a nikdy jinak?

Vám, klíči cinkáme,
my nejsme hloupí,
ani my ve městech,
a ani lid na vsi.

My prázdné kapsy.
My hloupí podkoní.
My tupí komoni.
My nuzní občané.

Vám hrana zazvoní.

My chceme předčasné volby.
Autor Rendy, 05.08.2004
Přečteno 482x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí