Späť do riti

Späť do riti

Rozmažem ti
ten tvoj rúž
po tvári
podrážkou
nech vieš
ako mi chutíš
nenávidená

nemôžem však za to
z čoho si zložená
a že máš namiesto cukru
soľ

áno

bolíš ma vo všetkých ranách
aj keď si sľubovala náplasť

vráť sa späť do riti
pretože už iba tam ti
napíšem odporúčanie

stáž v mojom živote skončila
Autor Nervaque, 26.09.2021
Přečteno 126x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, Marten
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

bolíš ma vo všetkých ranách
aj keď si sľubovala náplasť

Někdo jenom bolí, znám to.

04.10.2021 21:35:05 | Philogyny

...pořádná lásky nenávist...;-)ale text zajímavý..

27.09.2021 16:13:11 | Marten

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí