Kamarád

Kamarád

Anotace: Pro radost kamarádovi

Jsme tu spolu.
Ty to víš.
Budeš mít radost,
až báseň objevíš.
Znáš mě v drobnohledu.
Děkuji já za důvěru.
Svůj žal jsem dala do vln bolů.

Pomáháš, když řítím se
nahoru a zase dolů.
Je to jen drobný vzkaz,
že vážím si,
že nepřestal si mě mít rád.
A Tvé teplo hřeje
a nemusím se bát.

Tvá duše přijde
a dáš mi sílu se smát.
Už se usmíváš?
A já taky
zaženeme spolu šedé mraky.
Drž se taky a taky.

Jsi mi rodinou
a já píseň díků
zpívám do rychlíků
i nad mořskou hladinou.
Hladím tě na dálku,
když navštívila
jsem modrou obálku.
Je pro mě zlatá,
poznala jsem Tě tady.
Ať žije Liter!
Díky němu má život vnady.
Objímám upřímné řady.
Autor mkinka, 28.09.2021
Přečteno 148x
Tipy 15
Poslední tipující: Iva Husárková, Akrij8, Psavec, kudlankaW, Frr, Dejvis, paradoxy, Dreamy, Protos1182
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ANO MKINEČKO, AŤ ŽIJE LITER! ****ST* :-D*

28.09.2021 12:07:46 | Frr

Ano, milý Frr.

28.09.2021 17:28:21 | mkinka

Někdy se stává,
že na takové díky
chybí slova,
do kterých vděčnost
snažíme se schovat...
Je krásné mít někoho takového,
kdo oči nezavírá a na uši
netiskne si dlaně...:)

28.09.2021 07:58:19 | Dreamy

Ano. Přesně tak. Tak to cítím.

28.09.2021 08:53:51 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí