shoří

shoří

Anotace: psáno pro kamaráda

Už nemám ti co říct
všechno je již za náma
ten tvůj deník v kapse
shoří ti jako sláma

hoří stránka za stránkou
hoří tvé básně
hoří i nahé fotky
jenž nejsou mé

deník,co nenese nic dobrého
deník plný erotiky a tebe
psala jsi s láskou
jako bys psala pro mě

co ještě dalšího ukrývá tvůj deník
řekni i když už pro tebe nejsem ničím
pohledem na tebe se zničím

tolik snů a lásky vydala jsi
pro ten ubohý starý deník
co píšeš si od mala

nejdříve jaký kluk padl ti do oka
první zlomené srdce
jeho semeno na tvé ruce

pak tvé největši sexualní přání
deník přání tvá chrání
do doby než shoří
a mně padne k nohám jediná stránka

která vše rozhodne
uvidím slova nevěra,sex,láska a bolest
mohu jen hádat pro mě je konec ...

proč jen zapisovala jsi vše do deníku?
nelituješ někdy,že objevil jsem cosi ,co nebylo nikdy vyřčeno ?
zlámal bych ti ruce
ale už zlomil jsem ti srdce

tak tohle je asi sbohem
žij pro svůj deníček plný lží a neřestí,
ušetři mě té potupy
ušetři mě té bolesti ...
Autor Missfox, 29.09.2021
Přečteno 146x
Tipy 6
Poslední tipující: Iva Husárková, šerý, Marten, Akrij8, Jan Kacíř
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí