*-*Prý všude po kraji

*-*Prý všude po kraji

Anotace: ~~~~~~(:-)~~~~~~

--------------- ~
Prý všude po kraji
pejskové štěkají
páníčky milují
v posteli léhají
vyhnat se nedají
a vůbec se neptají.
Haf,haf,haf…smím?
Ach,ty můj drobečku
tady máš kostičku
a nežer mou botičku
tak uhni trošičku.
Já se zlobím?

Pejsek hned přiběhne
po tváři oblízne
svou tlapku nabídne
jen tak si štěkne.
Tak pojď se mnou ven.

Vezmu si paraple
no a jdem.
Tlapka v dešti klouže
hned vletěl do louže
otřepat si může
všechnu vodu z kůže
hned vedle mne.
A než bys slovo řek
je mokrý i páníček,
ten otřepat se nemůže
on to nedokáže.
…a tak to je…

--------------------------
~~~~~~

Autor Květka Š., 29.09.2021
Přečteno 117x
Tipy 12
Poslední tipující: Fialový metal, Iva Husárková, Psavec, Jeněcovevzduchukrásného, Marten, Frr
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to je hezký... Haf!:)

29.09.2021 18:02:38 | Sonnador

:-)...děkuji...

01.10.2021 14:25:30 | Květka Š.

Za všechny pejsky ST.

29.09.2021 17:05:41 | Psavec

Pejskové děkují...haf...

01.10.2021 14:23:37 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí