V KABELCE MÁŠ

V KABELCE MÁŠ

Anotace: ...

 


v kabelce máš
mrtvolu ptáčka
kávenky a bonbóny

toho ptáčka
co na břehu řeky
prořízl si hrdlo

a břitvičku
takovou malou
kterou zřejmě
ptáčka rozřežeš
a kilo cukru
který ohřeješ
kousky obalíš v karamelu

přitom se mohl krásně skácet
ze břehu
a byl by klid
nechal by se unášet proudem
čekal na nájezdy
dravých ryb

smrt je jasná
život je vratký
tobě je to jedno
máš ráda sladký

Autor Šimon Sáva, 29.09.2021
Přečteno 174x
Tipy 8
Poslední tipující: Psavec, Jan Kacíř, Iva Husárková, mkinka, rybka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí