Libce

Libce

Květiny léta nádherně voní

jsou ještě krásnější, nez byly vloni.

 

Kvalitní víno, v lahvích hezky zraje

Hezky ho uskladnit, nechat vyzrát taje.

 

Zapálit svíci, do noci sedět

na hvězdy dlouho, potají hledět.

 

Věty jsou podivné, když moc se mluví

osudy rozdílné, občas se spojí

 

Bez snů se nedá být, nemá to smysl

Co mozek nezvládá, hlubší má smysl.

 

~☆~

 

Jsem rád, zě jsi.

Autor Protos1182, 08.10.2021
Přečteno 149x
Tipy 10
Poslední tipující: Emily Říhová, Fialový metal, Psavec, paradoxy, mkinka, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Co mozek nezvládá, hlubší má smysl...To to se ti moc povedlo..jinak celé zdařilé

08.10.2021 12:12:52 | Alice Ptáčková

Takové momentální rozpoložení. Dekuji za pochvalu ;0)

08.10.2021 12:38:57 | Protos1182

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí